Doneren aan Anderwijs


De vereniging en de kampen worden uitsluitend draaiende gehouden door vrijwilligers. Dat doen ze met veel plezier en toewijding.

Anderwijs ontvangt geen structurele subsidies en bekostigt haar activiteiten uit de kampbijdragen van de deelnemers, de contributie van leden en donaties.

Ook uw bijdrage is van harte welkom. Door een eenmalige gift te doen of donateur te worden van Anderwijs, draagt u bij aan het verbeteren van de kampen en het laag houden van de kampprijs voor degenen die minder geld beschikbaar hebben om hun kind op kamp te laten gaan.

Alle giften zijn van harte welkom. Een eenmalige gift kunt u doen via iDeal met onderstaand formuleer, of u kunt een bedrag overmaken op rekening NL68TRIO0198419783 t.n.v. Vereniging Anderwijs te Utrecht onder vermelding van 'gift'. Als u donateur wilt worden, kunt u een bedrag van minimaal €12,50 overmaken op  hetzelfde rekeningnummer, onder vermelding van 'donateursbijdrage'.

Donateur bent u tot wederopzegging. Aan- en afmeldingen kunt u richten aan het secretariaat van de vereniging. Dit is te bereiken via bestuur@anderwijs.nl of via

Postbus 13228
3507 LE Utrecht

We zijn erg blij met uw bijdrage aan de activiteiten van onze vereniging.

Direct doneren via iDeal

Het opgeven van uw naam is niet verplicht.

Naam

Bedrag €*