Doneren aan Anderwijs


De vereniging en de kampen worden uitsluitend draaiende gehouden door vrijwilligers. Dat doen ze met veel plezier en toewijding. Anderwijs ontvangt geen structurele subsidies en bekostigt haar activiteiten uit de kampbijdragen van de deelnemers, de contributie van leden en donaties.
Ook uw bijdrage is van harte welkom. Door een eenmalige gift te doen of donateur te worden kunnen we de kampprijs laag houden voor diegenen die minder geld beschikbaar hebben om hun kind op kamp te laten gaan.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kwalitatief goede bijles kan volgen. En daarom kunnen we uw hulp goed gebruiken. 

Een eenmalige gift kunt u doen via iDeal met onderstaand formulier, of u kunt een bedrag overmaken op rekening NL68TRIO0198419783 t.n.v. Vereniging Anderwijs te Utrecht onder vermelding van 'gift'.

Als u donateur wilt worden, kunt u een bedrag van minimaal €12,50 overmaken op hetzelfde rekeningnummer, onder vermelding van 'donateursbijdrage'.
Donateur bent u tot wederopzegging. Aan- en afmeldingen kunt u richten aan het secretariaat van de vereniging. Dit is te bereiken via bestuur@anderwijs.nl of via

Postbus 13228
3507 LE Utrecht

We zijn blij met elke bijdrage. 

Direct doneren via iDeal

Het opgeven van uw naam is niet verplicht.

BedragSponsoren via Sponsorkliks

Via Sponsorkliks kunt u Vereniging Anderwijs gratis sponsoren.

Als u via Sponsorkliks naar uw online webwinkel gaat, dan krijgt Vereniging Anderwijs daar een kleine commissie over. Het winkelen gaat, nadat u via de website van Sponsorkliks naar de webwinkel bent gegaan, zoals u gewend bent.

En u betaalt niks extra's.

Klikt u op onderstaande afbeelding, dan komt u bij de pagina van Sponsorkliks waar u alle webwinkels kunt vinden die meedoen.

Dank u wel.